The corporate interior design project carried out by Vitale is approached from a global communication strategy. All the elements and environments of the brand are designed, from the naming of the company to the design of the new headquarters of this business consultancy with more than 30 years in business.

A choice for a cosmopolitan design of architectural aesthetics, timeless, elegant and comfortable. A pleasant space where finishes such as wood, marble and darkened glass inspire harmony. Soft and natural tones predominate, with deep blue contrasting as the corporate color.

It is possible to optimize to the maximum the space to accommodate two independent offices and an open area integrated with the passage area with four workstations. The circulation of visitors is reduced by placing a multifunctional room next to the entrance hall. This room is presided over by our “W” table together with the “Moon” armchair, both designed by Gabriel Teixido. The room is surrounded by a curtain of slats that regulates natural lighting and uniforms the space.